Deze video's zijn er om jou te inspireren jouw leven te transformeren naar een leven vol vervulling en geluk. Ze zijn gebaseerd mijn ervaring en beleving. Ga het onderzoek aan om te kijken of het ook voor jou werkt. Investeer in jezelf, je bent het waard!

 


Wie ben jij?


Een ervaring in: Oefening baart kunst.


Wat maakt wie jij bent en wat beoefen je in je leven? 2 fundamentele pijlers die jou als mens vormgeven. We ervaren vaak dat dingen ons overkomen, maar is dat zo? Maak je gebruik van al jouw capaciteiten om jouw leven zo te creëren dat het voor jou werkt? De toegang is simpel, je bent het beste in jezelf zijn.


 

 

De koe en de krokodil.

Een ervaring in: Gelukkig zijn.

Wat maakt jou nou echt gelukkig? En dan heb ik het niet over het materiële of een persoon. Ik heb het over het geluk dat je voelt van binnenuit zonder dat er een verlangen aan vooraf ging. Dat je in extase komt en dat alles oké is. Dat je vervuld bent. Maar hoe kom je daar? Of wat moet je daarvoor doen?


 

 

Jij bent het.

Een ervaring in: De bron zijn van je leven.

Omdat je nu leeft ervaar je nu jouw leven. Van hoogte- tot dieptepunten, ongelukkig of vervuld. Wat het ook is, je leeft nu en ervaart nu jouw leven. Maar zo beleven we het leven vaak niet. In plaats daarvan denken we dat situaties ons overkomen, dat we daar geen invloed op hebben en dat we overgeleverd zijn aan 'het leven'. Leven vanuit deze context werkt ontkrachtend en is uiteindelijk desastreus, je wordt een slachtoffer van je eigen leven.

Een krachtige manier om vanuit te leven is, jezelf zien als de bron van je leven! Omdat je nu leeft kan jij nu je leven ervaren. Niemand anders kan het voor je doen of zijn.


 

 

Een hap van een appel.

Een ervaring in: Leven in het nu.

We geven continue betekenis aan wat we ervaren en beleven in het leven. Dit is zo'n automatisme geworden dat we het zijn vergeten dat wij het zijn die in eerste instantie betekenis geven aan het leven. We zijn het zo erg vergeten dat we denken dat het 'leven zelf' betekenis heeft.

Als we er dan toch betekenis aan willen geven, waarom dan niet een betekenis die inspirerend is? Om jezelf en andere te bekrachtigen. Vanuit liefde en compassie!