Deze video's gaan over alledaagse onderwerpen, maar dan gezien vanuit BuitengewoonZIJN. Om jou te bekrachtigen en jouw visie op de toekomst te verbreden. De coaching 'taal' komt voort uit transformatie en ontologische coaching. Deze taal klinkt wellicht vreemd. Normaliter praten we vanuit het verleden, immers daar komen we vandaan (ervaringen, herinneringen, belevingen). Jezelf zijn in de toekomst vraagt jou te praten vanuit de toekomst, dat is de taal van BuitengewoonZIJN. Je bent het beste in, jezelf zijn.

Angst

Angst is een oerinstinct en is altijd aanwezig. In het dagelijks leven ervaren we vaak angst in niet levensbedreigende situaties, vervolgens gaan we deze angst onderdrukken of negeren en wordt het een blokkade om jezelf te zijn.

In deze video vertel ik hoe ik met angst om ga en nodig ik je uit om op een krachtige manier om te gaan met je angst.


 

 

Weerstand

We ervaren allemaal weerstand in ons leven. Dingen die we niet leuk vinden. Uiteindelijk komen we er wel, maar meestal omdat we moe zijn van het verzet of omdat we het hardnekkig negeren. Dit is allerminst een krachtige plek om vanuit te leven, er is totaal geen vrijheid, laat staan iets positiefs.

In deze video deel ik hoe ik met weerstand omga en nodig ik je uit om op een krachtige manier om te gaan met je weerstand.


 

 

Loslaten

Ben je bereidt die dingen, gevoelens en emoties los te laten die jou niet meer van dienst zijn, om uiteindelijk verder te gaan met je leven? Wat trouwens groei betekent.

En hoe doe je dat? Hoe laat je iets los.