Joeban_Bergs_-_BuitengewoonZIJN.jpgWelkom op mijn website. Ik ben Joeban Machiel Bergs Berning (1976) en ik ben een doorbraak coach. Sinds 2007 doe ik dit als zelfstandige onder de naam: BuitengewoonZIJN

Mijn visie: "Je bent het beste in, jezelf zijn. Jouw hoogste goed en talent komen volledig tot bloei in een buitengewoon leven."

Vanuit deze context leven, is het leven gebaseerd op wat er mogelijk is!

Ik herinner me nog toen ik nog een klein jongetje was had ik geen problemen in mijn leven. Problemen bestonden niet. Opeens had ik ze. En veel. Hoe ouder ik werd, hoe serieuzer de problemen werden. Uiteindelijk kostte het me een aantal jaren training in het transformeren van mijn leven te leven zonder problemen. Vroeger had ik ze niet, waarom nu wel?
Ik heb ontdekt dat er geen problemen zijn in het leven. Ik bedoel dat letterlijk. Maar 'dat er geen problemen zijn in het leven' betekent niet dat er geen problemen zijn voor mensen. Dit onderscheid heeft mij nieuwsgierig gemaakt hoe wij het leven zelf creëren. Later in mijn leven realiseerde ik me dat ik de routine van het leven kon doorbreken, het tijd-is-geld gevoel kon doorbreken. Ik realiseerde me: IK BEN VRIJ! Wat betekent het om vrij te zijn? Vrij om te kiezen, vrij om mezelf te zijn, vrij om een leven te creëren dat het leven waard is!

Om bovenstaande ontdekking handvaten te geven begon ik met een training bij Landmark Education in 2002, dit was tevens het begin van mijn coaching curriculum. Daar heb ik alle Core Programs, Communication en het Leaders Program afgerond. In 2006 begon ik aan de bijna twee jarige opleiding Life and Personal Performance Coaching van de Coaching Academy in Londen. Afgerond met een diploma en een accreditatie van de ICF (International Coaching Federation), zo ook een certificering als NLP Master Practitioner.
Ondertussen moest er gewoon gewerkt worden en dat deed ik als fotograaf en creative director bij een gerenommeerd reclame bureau. Andere ervaringen die ik heb opgedaan als Head Coach bij een vooruitstrevend trainingsbureau, waarbij ik aan de wieg heb gestaan van nieuwe cursussen en deze ook gegeven heb aan grote groepen mensen,  de vele trainingen en workshops die ik doorlopen heb, evenals in mijn sport als bergbeklimmer, maken dat ik een expert ben in het bekrachtigen van mensen.

Sinds de oprichting van BuitengewoonZIJN hebben inmiddels duizenden mensen deelgenomen en hun buitengewone capaciteiten vergroot. Inclusief mijn werk voor andere trainingsbureau's, heb ik het buitengewone voorrecht gehad om met meer dan tienduizend mensen te mogen werken.

Het is mijn missie om jou te bekrachtigen in je doorbraken en jou te ondersteunen verder te kijken dan je huidige overtuigingen. Uiteindelijk wil ik jouw mogelijkheden vergroten. Ik nodig je uit om een buitengewoon leven te hebben en te leven als een Possibilizer, iemand die leeft vanuit mogelijkheden. 

Ik deel graag mijn (transformatie) inzichten met jou, ze zijn te lezen op joebanmachiel.nl.